top of page

My Prema yhteistyö - treenihousut testissä!

Vau, mitkä leggingsit!

Sain Takomorunnersin kautta testattavaksi leggingsit ja pipon My Premalta. Valitsin testattavaksi pitkät Kolibri-leggingsit, jossa kolibrit ja perhoset lentelevät sulassa sovussa. Ihan tuli kevät mieleen, kun avasin Premalta tulleen paketin :)


Olen käyttänyt pääsääntöisesti mustia tai yksivärisiä 3/4-osa leggingsejä ja minua vähän mietittyti, miltä pitkät, värikkäät ja isot kuosit näyttäisivät päälläni ja tuntisinko oloni niissä kotoisaksi. Ihoni on myös herkkä ja ajoittain tietyt värit ja materiaalit aiheuttavat  ihon punoitusta ja kutinaa hikoillesani. Myös tämä mietitytti leggingsejä valitessani.


Käytän normaalisti S- tai M-kokoa ja nyt valitsin leggingsit kokoa 38. Koko olisi ehkä saanut olla yhtä numeroa pienempi, koska nyt jouduin taittamaan lahkeet. Leggingsit ovat 92 % puuvillaa ja 8 % elastaania ja ne tuntui pehmeiltä ja liikkuessa miellyttävältä. Ne istuivat myös hyvin jalkaani, eikä niitä tarvinnut juostessa nostella. Leggingseissä oli korkea vyötärö ilman kuminauhaa. Korkeavyötärö tuntui hyvältä sekä juostessa että salilla. Kokeilin vyötärön korkeutta sekä korkeana että taitettuna ja molemmat toimivat hyvin, eikä vyötärö kiristänyt. Vyötärön sai taitettua alemmas kätevästi ja kauniisti. Pipo oli samaa materiaalia kuin leggingssit. Myös pipo tuntui miellyttävältä päässä, eikä se kiristänyt, vaikka taittelin sen rullalle. Pipoa löytyy yhtä kokoa.


My Prema on lahtelainen lähes 50 vuotta toiminut yritys. Tuotteita löytyy sekä naisille että lapsille ja ne sopivat sekä urheiluun että arkeen. Tuotevalikoimasta löytyy trikoo leggingsejä, tunikoita, topeja, huiveja ja pipoja. Kuosit ovat värikkäitä ja suuria. Tuotteiden mitoitus ja istuvuus sopivat suomalaiselle vartalolle. Yrityksen kotisivut löytyvät osoitteesta www.myprema.fi ja verkkokauppa osoitteesta shop.myprema.fi

Sunnuntaihin 12.3 asti saatte - 10% alennuksen kaikista tuotteista koodilla TAKOMO.

Käykääpä tutustumassa tuotteisiin! Suosittelen!

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page