top of page
Gym Equipments
Personal Training Palvelut
Girls Doing Push Ups
Jogging
  • Personal trainer ohjaukset yksilöille ja pienryhmille 

  • Tyky-päivät työyhteisöille

  • Juoksuohjausta yksilöille ja pienryhmille

  • Liikuntaryhmien ohjausta

Asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä.

 

Valmentajana minun tehtävä  on auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopiva tapa liikkua ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi, oli tavoitteenasi sitten liikunnan aloittaminen tai lisääminen, peruskunnon kasvattaminen, painonpudottaminen tai elämäntapamuutos. Matka voi olla pitkä ja kivikkoinen, mutta antoisa ja palkitseva kohti tavoitettasi. Valmennuksen aluksi lähdemme kirjoittaman sinun tarinaasi liikkujana ja valmennus räätälöidään juuri sinulle sopivaksi ottaen huomioon ikäsi, mahdolliset sairautesi, toiveesi, tavoitteesi, resurssisi ja budjettisi. 

 

Haluan auttaa sinua löytämään oman tavan liikkua kannustaen pysyviin muutoksiin, en erilaisiin tai eripituisiin kuureihin. Tulen vaatimaan sinulta sitoutumista ja vastineeksi annan tukeni ja osaamiseni!

Hölkkäliivi

Voit vuokrata treeniliivin ja kokeilla, miltä lenkkeily tuntuu liivin kanssa.

Saat opastuksen liivin käyttöön ja treeniohjelman.

 

Hinta: 25 € / viikko (sis. alv 24%) Tampereen seutu

Treeniliivin vuokraus omaehtoiseen harjoitteluun
tai treeniliivin kokeiluuun

holkka.jpg
IMG_8524.jpg

Haluatko saada lisää tehoa lenkkeilyyn?

Haluatko vahvistaa niska-hartiaseutua?

 

Tilaa Hölkkä treeniliivi minun kautta, niin saat mukaan treeniohjeet. tarkistan myös  liivin säädöt.

Hinta: 118 € 

 

Tilaukset: 

runforfunpianykanen@gmail.com

Footbic - Jalkojen hyvinvointiin 

 

 

Footbic®  on tehokas, kahdella pehmeällä Footbic-pallolla tehtävä jalkaterien kuntoutusohjelma. Footbic on fysioterapeutti Ahto Kärnä kehittämä menetelmä, jolla vahvistetaan jalan tukilihaksia, harjoitetaan liikkuvuutta ja tasapainoa sekä kuntoutetaan kineettisen ketjun vääristymän aiheuttamia kiputiloja. Footbic kuntoutukseen kuuluu  noin 30 erilaista harjoitetta. 

 

 

Jopa 75 prosenttia länsimaalaisista kärsii alaraajaongelmista. Jalkaterän heikkouden on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja eri puolille kehoa, ei vain alaraajoihin. Polvi-, lonkka-, lantio- ja alaselkä- ja jopa yläselkäkivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta. Kipu voi heijastua myös niska- ja hartiaseutuun. Footbicin avulla voidaan ehkäistä ja korjata muun muassa urheiluvammoja ja jalkaterän virheasentoja. 

 

Footbic sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille jalkojen hyvinvoinnista kiinnostuneille ja erilaisista vaivoista kärsiville. 

 

 

Kysy yksilö- ja pienryhmätunteja!

 

Sieppaa.jpg
bottom of page