top of page

Kuka minä olen?


Olen Pia, noin 50-vuotias lenkkarin kuluttaja Pirkkalasta. Perheeseeni kuuluu 16- ja 19-vuotiaat tytöt sekä mieheni. Koulutukseltani olen fysioterapeutti.


Lapsena ja nuorena harrastin aktiivisesti hiihtoa ja yleisurheilua. Kuten niin monella muullakin nuorella urheilu jäi seurustelun, opiskelun ja perheen myötä. Lasten ollessa pieniä liikkuminen oli lähinnä arki- ja hyötyliikuntaa sekä lasten kanssa liikkumista - hiihtoa, luistelua, laskettelua, pihaleikkejä, uintia jne. Nyt, kun tytöt ovat melkein aikuisia, on minulla taas enemmän aikaa rakkalle harrastukselleni ja lenkkareita kuluukin useampi pari vuodessa. Pitkillä lenkeillä nautin luonnon kauneudesta ja myös moni hyvä idea on saanut lenkillä alkunsa! Juoksemisen lisäksi pidän matkustamisesta ja ulkomaanmatkoilla lenkkarit kulkevat mukana matkalaukussa. Juosten pääsee tutustumaan moniin mielenkiintoisiin paikkoihin, joihin ei autolla pääse! Hurahdin juoksuun uudelleen vuonna 2012 ja nyt takana on jo 11 maratonia ja 7 puolikasta. Juoksemisen lisäksi viikko-ohjelmaani kuuluu monipuolista liikuntaa ja palauttavinaharjoituksina golf ja venyttely. 

Voisin harrastaa juoksua ilman tavoitetta, mutta on mukavaa, kun on jokin haaste tai tavoite, johon tähdätä! Olen vuodesta 2012 valmentanut itse itseäni ja haaveilen neljän tunnin alituksesta maratonilla.  Tulevaisuuden haaveena on juosta maratonit eri Euroopan pääkaupungeissa. Helsinki ja Tukholma on jo hoidettu :) Ajatuksena on siirtyä myös vähitellen ultramatkoille. Ikä tuo oman haasteensa harjoitteluun ja etenkin palautumiseen :)  Kirjoitan blogiin juoksuharrastuksestani ja siihen liittyvistä asioista. Tavoitteena on seurata blogini avulla omaa harjoitteluani ja edistymistäni sekä saada motivaatiota ja uusia ideoita harjoitteluuni. Toivon, että voin blogini kautta motivoida ja auttaa myös muita juoksusta kiinnostuneita.

Minut löytää myös Instagramista ja Facebookista.

bottom of page